Pieni tauko siivouksesta, jota vailla tämä koti on tällä hetkellä. Ei ole kivaa, että on vain yksi vapaapäivä kerrallaan eikä normaalia viikonloppua. Ehtii vain ideoida jotain projekteja muttei toteuttaa niitä.

Tällä hetkellä olen laittanut kangaskaupat ja lankakaupat pannaan ja yrittänyt käyttää vain olemassa olevia varastoja. Lompakkokin laulaa hoosiannaa. Kahden kuukauden kangasvarastojen puhdistus on tuottanut jo läjän uusia käyttövaatteita. Opettaa luovuuteen kun yrittää keksiä edessään olevasta kasasta toetuttamisen arvoista ilman että ostaa mitään uutta. Kaksi laatikollista kankaita sängyn alta ovat kadonneet.

Tässä ovat viimeiset jämäkankaat.

Tällä hetkellä on ehkä enemmän neulomis- kuin ompelukausi. Myös lankavarastot kaipaavat harvennusta. Eilen sain hankittua pahan päänsäryn neulomalla illan silmälasit päässä. (kaukolasit.) Moka! Tänään tuntuu, että silmät haluaisivat tippua päästä. Huono yhdistelmä, että tarvii kaukolasit tv:n katsomiseen mutta samalla on pakko tehdä jotain käsityönäperrystä, johon ei todellakaan tarvitsisi laseja.

Laitan vielä jotain kuvia tilkkuilukaudesta viime syksyltä. Mielenkiintoista kun mielenkiinto on kausittaista: neulomiskausi,  vaatetuskausi, tilkkuilukausi, sisustuskausi ym. Onkohan muilla sama?

 

Niin, ja laukkukausi!...